Beste,

In enkele weken tijd zijn we in een turbulente situatie beland. De overheidsmaatregelen die ons nu om de oren vliegen zijn heftig en hebben een enorme weerslag op ons leven. Wellicht maak je je zorgen om je gezondheid, je familie of je financiële situatie. Hoe terecht die zorgen ook zijn, het is zegen te mogen weten dat we verbonden zijn in Hem.

Zoals je wellicht al begrepen hebt van Opwekking zelf kan de Pinksterconferentie als gevolg van de Corona-maatregelen niet doorgaan. Wat waren we graag doorgegaan met de voorbereidingen om zo elkaar komende pinksterdagen te ontmoeten. Het loopt helaas anders, gelukkig mogen we weten dat hoe het ook loopt, het is in Zijn hand.

We zijn je dankbaar voor je aanmelding. Prachtig om te zien dat elk jaar weer een flinke groep mensen uitziet naar en meehelpt voor een prachtige conferentie! Nu de conferentie niet door gaat is het niet nodig je af te melden op onze site.

Berichtgeving Opwekking
Mocht je geen bericht van Opwekking ontvangen hebben, of dit nog eens willen luisteren en nalezen: Het nieuwsbericht en de boodschap van Ruben aan ons allen.

Zien we elkaar dit jaar nog?
Natuurlijk werken we in de eerste plaats samen met elkaar om, door het goed regelen van het verkeer, de Pinksterconferentie mede mogelijk te maken. We willen daarmee God eren en onze broers en zussen een gezegende tijd geven. Maar stiekem vinden we het ook erg leuk om dit samen met jullie te doen en ervaren we zegen door het contact met een ieder van jullie. We hopen en weten dat dit door het team heen gevoeld wordt. We gaan aan de slag met een moment van samenzijn. Hoe dat ingevuld wordt horen jullie later. Mocht je ideeën hebben, laat het ons weten!

Volgend jaar
Uiteraard zijn de plannen voor een Pinksterconferentie in 2021 er al weer. We zullen je dan wederom benaderen om mee te doen in ons verkeersteam. Wil je niet benaderd worden, laat dit dan weten door een reply op deze mail zodat wij jouw gegevens uit het systeem kunnen verwijderen.

Vragen
Mocht je naar aanleiding van deze mail of de afgelasting nog vragen hebben: Je kunt ons bereiken op onderstaand email adres.

We wensen je Zijn nabijheid in deze tijd.

Martijn Hoogenraad en Michaël van der Ven
Coördinatoren Verkeer
michael@opwekkingverkeer.nl

Terug naar home